Sunday, September 30, 2018

Dealjoy - we will break a large KESHBEK!



Dijital teknolojilerin hızla gelişmesiyle birlikte, insanların günlük hayatını kolaylaştıran çok fazla fırsatlar ortaya çıktı. Bugün insanlar evden çıkmadan teknolojinin yardımıyla çeşitli alışverişler ve bir sürü işlem gerçekleştirebilmektedir. Gerçekten de, internet sayesinde insanlar mal ve hizmet satın alabilir, para transferleri yapabilir ve hatta bir bankadan kredi alabilirler. Fırsatlar arttıkça, şirketler arasındaki rekabet de artıyor. Böylece şirketler müşterileri için bir sadakat sistemi kullanıyor. En yaygın teknik, nakit paradır. Cashback, harcanan paranın bir kısmının müşteriye iadesini veya satın alımlar için indirimler ve bonuslar sağlamayı ifade eden bir terimdir. Ne yazık ki, modern Cashback sisteminin bazı dezavantajları vardır. Bunlar;
Kimse size kişisel bilgilerin gizliliğini garanti etmez.
Para transferleri genellikle komisyon oranlarını koruyan bankalarla bağlantılıdır.
Yavaş işlem.
Önleyemeyeceğiniz bir dizi kısıtlama, aksi takdirde bir geri ödeme alamazsınız. Örneğin, para girme ya da para çekme ve çok daha fazlası için minimum sınır belirleme.
Modern Cashback sisteminin de güncellenmesi ve çağa ayak uydurması gerekiyor. Bu ve diğer problemlerin birçoğunu çözebilecek bir projeyle karşınızdayım. İşte Dealjoy: https://dealjoy.io/
Dealjoy, online alışveriş yapanların tercih ettikleri satıcılarla bağlantı kurarak anında kripto nakit para kazanmalarını sağlayan blockchain tabanlı bir platformdur. Dealjoy projesi Cashback ile ilgili sorunlara eşsiz bir çözüm sunuyor. Blockchain teknolojisinin yardımıyla proje, alıcıları ve satıcıları doğrudan aracı olmadan bağlıyor. Aynı zamanda anında para iadesini de sağlıyor. Bu platformu kullanarak, alıcılar en iyi pazar tekliflerini alırken, güvenilir mal ve hizmet satıcıları listesine erişebilir. Bu platformda alım yaparak müşteriler, proje tokenları şeklinde para iadesi alırlar ve tokenlar elektronik bir cüzdanda saklanırlar. Bu tokenlar sonraki satın alımlar için kullanılabilir veya herhangi bir zamanda geri çekilebilir veya istenilen bir para birimine çevrilebilir.
Dealjoy, çevrimiçi müşterilere kişisel bilgilerin artık satıcılara sağlanması gerekmediğinden gizliliğini güvence altına alıyor. Böylece, bu kişisel bilgilerin üçüncü tarafa satılma riskini ortadan kaldırıyor. Bu ekosistemde DEAL tokenleri, asgari ödeme limitleri olmadan dünya çapında anında para iadesi almak için kullanılacaktır.
Nasıl Çalışır?
Dealjoy platformu, müşterilerin çeşitli satıcılardan oluşan kataloğu taramasına imkan tanır. Bir müşteri herhangi bir anlaşmayı beğendiğinde, web sitesini ziyaret edebilir ve hemen alışverişe başlayabilir. Satıcı, müşteri tarafından platformda yapılan satın alma işlemini onayladığında, müşteri DEAL tokenlarıyla anında geri ödeme alacaktır.
Proje ekibi ayrıca, Android için kullanılabilecek bir mobil uygulama Dealjoy geliştiriyor. Bu uygulama ile müşteriler; AlieExpress, ebay, Booking.com, Alibaba.com ve diğer ticaret platformlarında her gün yaptıkları alımlar için geri ödeme alabilirler. İnternette düzenli bir satın alma işlemi gerçekleştiren alıcının cüzdanına token verilecektir ve en güzel yanı platform, herhangi bir özel kişisel veri gerektirmiyor. https://dealjoy.io/
Token Bilgileri ve ICO:
Dealjoy, Ethereum tabanlı DEAL tokenleri üzerinden anında para iadesi sağlar. Platform, kullanıcıların uluslararası banka havaleleri ile uğraşmak ve minimum ödeme limitleri veya nakit geri ödeme yüzdelerini düşürmek yerine en iyi fırsatları ve bonusları bulmasını sağlar. Dealjoy herhangi bir aracı olmadan anında para iadelerini öder. Kullanıcılar kazanılan DEAL tokenlerini istedikleri zaman geri çekebilir ve diğer kripto borsalarında da işlem yapabilirler. Müşteriler istedikleri zaman cüzdanlarındaki tokenları çekebilir, diğer para birimleri için takas edilebilir ya da Fiat’a dönüştürebilir veya diğer satın alımlarda ek ücret olarak kullanabilirler.
Dealjoy Plus, Dealjoy tarafından sağlanan üstün bir hizmettir. Dealjoy Plus’a üyelik kazanmak için kullanıcıların belirli miktarda tokeni almaları gerekmektedir. Bu premium hizmet kullanıcılara, daha yüksek para iadesi oranları ve premium anlaşmalara erişim imkanı gibi ekstra avantajlar sağlayacaktır.
Token sembolü: DEAL
Toplam tedarik miktarı: 1.400.000.000 DEAL
Token standardı: ERC20
Fiyatı:1 ETH = 40.000 DEAL
Satılık token miktarı: 980.000.000 DEAL (% 70)
Softcap: 1,700,000,00 USD
Hardcap: 8,400,000,00 USD
Takım:
Sonuç olarak:
Gördüğünüz gibi Dealjoy Projesi, para iadesi ile ilgili mevcut sorunları çözmek için eşsiz bir projedir. Dealjoy, müşterilerine internette alışılmış alımlar yapma fırsatı verir. Blockchain teknolojisi, özel kişisel veriler gerektirmeden işlemlerin açık ve güvenli olmasını sağlar. Dealjoy aracı olmadan anında geri ödeme sağlar. Proje o kadar ileri görüşlü ve eşssiz ki; büyük bir geleceğe sahip olduğundan ve başarılı olacağından hiç şüphem yok!
Detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
Author : wily27

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1816724;sa=summary

address : 0x31F5A81e9a6C8295423bDBDCC572a48c247BaE2F

No comments:

Post a Comment