Saturday, September 22, 2018

KUBIK ~ LAGE KOSTEN - Onze tarieven zijn het laagst in de buurt,


Ik verwelkom alle dames en heren. In dit artikel wil ik je voorstellen aan de innovatieve uitwisseling genaamd Kubitx.
Alles wat u moet weten over kubitx 
1 GEAVANCEERD PLATFORM - KuBitX is een van de meest geavanceerde en robuuste cryptocurrency handelsplatforms die op een zeer gebruiksvriendelijke manier zijn ontworpen om mensen uit alle regio's en achtergronden een bolwerk van de ideeën rond de Blockchain en de cryptocurrency-ruimte. Het is gebouwd om transacties uit te voeren met 12 miljoen transacties per seconde. Voorkomen dat wisselkoersschommelingen ontstaan, waardoor er meer wordt gemaakt om sneller te handelen.
2 BEVEILIGDE PORTEFEUILLE - Binnen het KuBitX-ecosysteem bevinden zich de KuBitX Trade-engines, de beveiligde KuBitX-portefeuilles en een geavanceerd Admin-dashboard voor het regelen van de activiteiten binnen de Trade Exchange.
3 VOOR KOPERS EN VERKOPERS - Door ons zelfs te richten op de meest afgelegen mensen voor hun opname in de markt voor cryptocurrency, is ons doel om een ​​van de meest uiteenlopende cryptocurrency marktplaatsen voor kopers en verkopers wereldwijd te worden.
4 ONDERWIJS - Opkomende markten hebben meer aandacht nodig voor cryptocurrencies. De focus van het KuBitX-onderwijs zal meer lezen en schrijven in opkomende markten met seminars en workshops op de grond. Momenteel is in Afrika slechts 4% van het continent betrokken bij Crypto. KuBitX richt zich op zware onderwijscampagnes die opkomende markten zullen infiltreren. Er zijn 10 grote opkomende markten en economieën in de wereld.
5 TAALDIVERSIFICATIE - KuBitX heeft vastgesteld dat taalbarrières een probleem vormen voor klantenondersteuning, met als resultaat dat er slechte beoordelingen van klantenbeoordelingen plaatsvinden. Bij KuBitX zal ons wereldwijde kanaalambassadeurprogramma ervoor zorgen dat we lokale dialectaanwezigheid in elk land hebben, zodat de ervaring met klantenondersteuning kan worden verhoogd en de rondetijd sneller kan worden beantwoord.
6 SNELLERE TRANSACTIES PER TWEEDE (TPS) SNELHEID - KuBitX concurreert met wereldwijde rivalen met huidige beurzen die ongeveer 1,4 miljoen transacties per seconde uitvoeren. KuBitX is gebouwd om te trasacten met 12 miljoen transacties per seconde. Voorkomen dat wisselkoersschommelingen ontstaan, waardoor er meer wordt gemaakt om sneller te handelen.
Voordelen van het kubitx-platform 
1 HOGE SCHAALBAARHEID - Ons platform is zeer schaalbaar en klaar om nieuwe functies te accepteren om de handelservaring van onze gebruikers te verbeteren.
2 BLOCKCHAIN ​​- Ons token is in eerste instantie gebaseerd op de Ethereum-blockchain. We zijn van plan in de nabije toekomst een eigen keten te starten, die dan zeer nuttig zal zijn in veel gevallen, zoals de meest voorkomende problemen op sociaal gebied, nutsbedrijven, bestuur en bestuur in ontwikkelingslanden.
3 LAGE KOSTEN - Onze tarieven zijn het laagst in de buurt, het is nog lager wanneer u ervoor kiest om onze native token de KBX te gebruiken voor betaling van de kosten. De handelskosten op de KuBitX-uitwisseling zijn 0,05%, maar de gebruikers die ervoor kiezen om KuBitcoin (KBX) -tokens te gebruiken als een manier om handelsvergoeding te betalen, krijgen een korting van 25% ten opzichte van de oorspronkelijke handelskosten.
  • Handelskosten = 0,05%
  • Transactiekosten met KBX-token = 0,0375%
4 VEILIG - We hebben een uitgebreide benchmarking gemaakt met de huidige platforms, waardoor we enkele stappen vooruit konden zetten, en ons beveiligingsteam is afkomstig van toporganisaties.
5 ECOSYSTEEM - Als sterke gelovigen in ecosystemen van peer-to-peer-betalingen, denken we dat traditionele financiële systemen uiteindelijk zullen worden vervangen, deels als gevolg van continu gebroken vertrouwen, censuur en een groeiende verlichting van de bevolking.
6 MINIMALISCH RISICO - Onze portfoliomethode met meerdere handtekeningen en opslag voor koude opslag minimaliseert de blootstelling van de fondsen van onze handelaar. We hebben verschillende strategieën gecombineerd om de fondsen veilig te stellen die op ons platform worden verhandeld.
Informatie over KBX-token 

TOKENVERDELING EN FONDSVERDELING 

ROADMAP 

In het algemeen ziet het team er veelbelovend, zeer gedetailleerd uit en beschrijft alles gedetailleerd, verberg niets en kijk wereldwijd naar de toekomst, dus let op de sterke partners, dit is een heel groot pluspunt!
Dat is alles wat ik al het geluk wilde beschrijven, een beslissing nam om te investeren en al het beste, ik ben blij dat je dat leuk zult vinden! 

Voor meer informatie:

author: wily27
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1816724;sa=summary
Eth: 0x31F5A81e9a6C8295423bDBDCC572a48c247BaE2F

No comments:

Post a Comment