Wednesday, April 18, 2018

BIRAKE - Primo scambio di etichette bianche

Hasil gambar untuk birake bounty



IRAKE - Eerste uitwisseling van witte labels
Blockchain-technologie adalah een transparant digitaal boek bertemu transacties en records die ongevoelig zijn voor verandering of schrapping. Het aanbieden van aanvullende eigenschappen van verhoogde beveiliging, lagere kosten, tijdsefficiëntie en foutbestendigheid, blockchain adalah toegenomen, fluktuasi pada tahun 2017. Blockchain-technologiehulpprogramma's zijn onbeperkt, wat een stijgende lijst van bedrijven, industrie en en overheden voedt om mogelijke adoptie te verkennen, Blockchain adalah een Grootboek permanen untuk mendigitalkan transaksi digitall.

Deze technologie werd voor het eerst geïntroduceerd pintu anonieme personen onder het pseudoniem van Satoshi Nakamoto pada tahun 2008 dan hari ini adalah hari-hari pertama dari teweeggebracht di de manier waarop wij valutatransacties wereldwijd uitvoeren. Bertemu Blockchain kan vertrouwen worden verdeeld melalui het netwerk, zonder dat centrale autoriteiten digitale waardewijzigingen moeten volgen, verifiëren en goedkeuren. Het werkt als een gedecentraliseerde gedistribueerde database, bertemu een groeiende lijst bertemu notities verdeeld di blokken. Legacy zal deze technologie gebruiken om te decentraliseren en vertrouwen te stellen di zijn gebruikers.



Birake adalah gebouwd door softwarebedrijven die sinds 2010 actief zijn in de websoftware-industrie, vooral di Zuid-Amerika. Birake adalah pintu menunduh di atas meja. Als handelaar en investeerder hebben ze de situatie overwonnen van het overbelasten van handelsplatforms di de cryptografische regio. Vooral di tahun 2017 adalah saat yang sama dan 50% lebih dari satu platform handelsplatforms di luar negeri / gesloten / gehackt zijn dari niet di staat zijn om voor lange tijd te werken. daarom gelooft birake dev dat de BIRAKE-plaat zal komen bertemu een oplossing voor eindgebruikers,


maar ook voor bedrijven die zaken / informatie-uitwisseling op dit gebied nastreven. Het BIRAKE-platform kan ook bertemu sukses gebruikt di opkomende gemeenschappen dan opkomende munten, die graag tutup willen worden van het uitwisselingsplatform. bertemu BIRAKE-mensen kunnen ze zelfs hun eigen handelsplatform runnen. Het team dat zich toelegt op dit proyek heeft meer dan 10 jaar ervaring di webontwikkeling en manipulatie van grote hoeveelheden gegevens en gebruikers. Dalam de afgelopen 7 jaar hebben ze elke dag gewerkt bertemu technologieën zoals:

Symfony3
Node.js.
NoSQL slaat gegevens op
angularjs,
ReactJS en anderen

Token BIR adalah een gedecentraliseerde (dapp) applicatie ontwikkeld atas het Ethereum-blok, dalam overeenstemming bertemu de ERC223-standaard, die een verbeterde versie adalah van zijn voorganger ERC20-standaard. De beginiele distributie van token vindt plaats melalui TGE (Acara Acara Token), waar iedereen een BIR-token kan kopen di ruil voor ether dari bitcoin (extra vorm van betaling overwogen).

Zodra kami de agnostische perangkat lunak voor de industrie opnieuw hebben gebouwd, zullen kami de verkoper vragen om BIR te gebruiken om de BIRAKE-perangkat lunak te huren.

De klant kan bertemu een BIR-token betalen voor de volledige softwaresectie of -oplossing di het cryptocurrency-gebied. Di principe kun je een lengkap uitwisselingssoftware zoals WITTE LABEL hebben die betaalt bertemu BIRAKE token.

Voorraadhoeveelheid = 300.000.000 BIR-token

TGE zal total 75% van de totale token-inventaris verdelen, 225.000.000 token.

pra-penjualan / penjualan (total 30% / 45% token beschikbaar, respectievelijk).

De resterende 25% wordt verdeeld tussen

reclame (15 miljoen), tokenadviseur & ontwikkelaar (40 miljoen) id pemasaran &

communicatie (20 juta). Het beheer van TGE gebeurt via situs web birake.com

Di openbare voorverkoop kunnen deelnemers token kopen

30% kortingspercentage, 1 BIR = $ 0,07 USD. Token BIR wordt uitgewisseld

bertemu een beoordeling van 1 BIR = $ 0,10 USD ekuivalen aan eter bitcoin

(Een ekstra betaalmethode wordt overwogen).

Token alle niet-opgeslagen tijdens TGE memperbudak di kala tidur dan mengubah gestur dan mendukung back-up voor toekomstige ontwikkelings- en werkkapitaalkosten.

Stratenplan

Q1 2018
Mulailah dengan situs ICO Birake.
Ontwikkel registratie en login op de ICO-situs web.
Bouw een portefeuillesysteem.

Q2 2018
Mulai Birake Token begint.
KORTING 30% voor deelnemers eerst di 50,000 token Birake!
Primaire verkoop voor de resterende 175.000.000 Birake token.

Q3 2018
Verdeling van birake token.
Na de hoofdverkoop en -verkoopperiode zullen kami Birake-tokens distribueren naar uw compatibele Ethereum ERC223-portemonnee.

Q4 2018
Ontwikkelde Exchange Birake-perangkat lunak.
De Birake Pertukaran-perangkat lunak kata kunci pilot platform White Label-platform.
Di eerste instantie zullen kami 10 belangrijke valuta invoeren.

Q1 2019
Ontwikkel een White Label Birake-platform om te gebruiken als uw uitwisseling van overtuigingskracht.
Pakketten zijn beschikbaar bertemu Birake-token.

Maak deel uit van dit geweldige proyek en volg deze link voor meer informatie;

Situs web: https://birake.com/

WhitePaper: https://birake.com/assets/docs/whitepaper_birake.pdf

Telegram: https://t.me/birakecom

Twitter: https://twitter.com/birakecom

Facebook: https://www.facebook.com/birakecom


By : wily27

Bitcointalk profile :

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1816724

Eth : 

0x31F5A81e9a6c8295423bDBDCC572a48c24BaE2F

No comments:

Post a Comment