Sunday, July 8, 2018

BITGOAL Een token voor alle sporten

 


Bepaalde u alle vormen van lichamelijke activiteit of een competitief spel te vinden die, door middel van regelmatige of georganiseerde participatie doel te gebruiken, handhaven of te verbeteren fysieke capaciteiten en vaardigheden, terwijl het geven van plezier aan de deelnemers en in sommige gevallen hebben penonton.Dalam entertainment voor sommige sporten zoals hardlopen, de meeste deelnemers kunnen gelijktijdig of opeenvolgend concurreren met andere winnaar, de wedstrijd tussen de twee partijen, die elk proberen om de andere te overtreffen.

De video game-industrie is de economische sector die betrokken zijn bij de ontwikkeling, marketing en gelde maken van video game.Ini waaronder tientallen van de arbeid discipline en onderdelen waar duizenden mensen in alle disciplines dunia.Beberapa speciaal voor de game-industrie omvat: game programmeurs, game designers, meestal professionele ontwerpers ingehuurd door ontwikkelaars van videogames of uitgevers van videogames, maar veel fans produceren ook videospellen die ze voor commerciële doeleinden verkopen. lange termijn in de modding-community.

BitGoals is een combinatie van valuta Crypto met een specifiek doel in overeenstemming met blockchain technologie, zowel in de sport of slechts op lange termijn doelen is om de wereld te khusus.Tujuannya sport veranderen en een vlakke baru.Proyek Platform is opgericht door Ben Harris & Yogev Gal die besluiten om dit te doen na vele jaren in het bedrijfsleven, https: //bitgoals.com/ 
Bitgoals is de munteenheid van crypto waarin de belangrijkste standaard in de sportarena zal worden. Elke site zal veranderen en zich aanpassen aan deze verandering en in elk opzicht een grotere en betere markt creëren. 
https://youtu.be/FFqqXTRn5NA
Het begint allemaal met één aansluiting voor toegang tot alle sites met sederhana.Tindakan portemonnee die u kunt besparen kostbare tijd en kunt u in het spel instan.Semua transparant, veilig en winstgevend zijn, omdat het wordt ondersteund door technologie Blockchain en zeer veilig opgeslagen. 
BitGoals competitieve voordelen zijn: 
-Wij zijn gemachtigd en betaalde diensten pionier op het gebied Game Induѕtri 
-We hebben directe kennis en praktijk op het gebied van het Rekenhof vanaf het begin en we gebouwd 
-We hebben de nodige IT-infrastructuur voor avant-garde, een grote ontwikkeling team en willen effectieve uitvoering van deze aanpak.
-We hebben een gecertificeerde sportwedstrijd en een zeer goed systeem gebruikt in een oplage 

van gebruik teken van BitGoal zijn als volgt: 

sportweddenschappen 
inzet waar u maar wilt, zonder vervelende registratieformulieren of saai platform. Genereer en verdien snel en gemakkelijk geld. 
-P Poker Game 
All in? Uitcheckt? Fold? Wat er ook gebeurt - BitGoals is de belangrijkste valuta. Speel veilig, het maakt niet uit wat je handen zijn. 
-Fantasy League Game 
Train je team naar eer, zonder bureaucratie of angst om opnieuw te beginnen. Een goed team is een gelukkig team! 
-Ticket Match
Met BitGoals kunt u eenvoudig kaartjes kopen voor uw favoriete sportevenement. 
-Goede goederen. 
Ik weet niet wat ik moet kiezen? Voetbaloutfit? Basketbal ondertekend? Weet iets Doe het eenvoudig en snel met BitGoals. 
Token Naam: STP 
Total Token Aangeboden: 55.000.000 
Soft Cap: $ 500.000 
betalingsbewijs: BTC, ETH, BCH 
Als u geïnteresseerd bent in dit platform zijn en willen chips te kopen, ga dan naar de volgende link: https://bitgoals.com/home/ token-sale / # registratie 

Whitepaper: https://bitgoals.com/wp-content/uploads/2018/05/Bitgoals_WP.pdf 
Twitter: https://twitter.com/BitGoals 
Facebook: https: //www.facebook .com / BitGoalsSTP 
Telegram: https://t.me/BitGoals
Blog: https://medium.com/@Social_4834 
Ann Threads BTT: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4368582 


Author: wily27
ETH : 0x31F5A81e9a6C8295423bDBDCC572a48c247BaE2F

No comments:

Post a Comment